Carnaval Nuland

Al meer dan 11 jaar is Stan de Huis-DJ van het carnaval in ’t Waoterrijk. De eerste 5 jaar verzorgde Stan de muziek voor de allerkleinste Waoterrijkers. Sinds zijn zestiende is hij te vinden in de Grote Zaal en is Stan het gezicht geworden van de muzikale klanken tijdens het carnaval in Nuland. 

Wildse kermis

Voor het zesde jaar staat DJ Stan samen met zanger Jack van Raamsdonk en de band ‘Yoe Teek Mie In De Meeling’ op het vaste programma van de Wildse Kermis. 

De Wildse Kermis is een groeiend succes, waarbij overdag het livemuziek centraal staat en ‘s-avonds het publiek loskomt met het principe bijna alles kan én mag.

nooit gedacht GEFFEN

De plek waar het allemaal begon voor Ruud van Nistelrooij, wie had dat ooit gedacht? Al jaar en dag komt DJ Stan over de vloer bij Nooit Gedacht!

Kampioensfeesten, jaarfeesten, wedstrijd dagen, neon feestjes, het 90-jarige jubileum, overal was Stan bij om er met zijn foute hits één groot feest van te maken. Iedere voetbalfanaat uit Geffen is wel opgegroeid met de zondagse klanken van Stan!

SVS Showtechniek, Remote rental & DJJS

Ook toonaangevende licht- & geluidsbedrijven uit de omgeving weten DJ Stan te vinden! Stan heeft onder andere Kom Festival Rosmalen, Klunen in Oss, Kampioensfeest & Sponsoravonden bij DAW Schaijk, Carnaval bij de Carrousel ‘s-Hertogenbosch en heel wat bruiloften mogen voorzien van de muzikale invulling voor! 

chiliz, van doren engineers, m. jagers, verstappen van amelsvoort & verwegen klauwbekapboxen

Valt er zakelijk wat te vieren? Ook dan is DJ Stan in te zetten om je bedrijfsfeest een succes te maken. Denk hierbij aan openingen, opleveringen, personeelsfeesten, jubilea en recepties. Veel lokale bedrijven hebben al gebruik gemaakt van Stan zijn kunsten!

KERKZICHT NULANd, ’t Haasje geffen,
de leeuwerik lithoijen & de wildse hut

Ook feestzaal eigenaren van onder andere Cafézaal Kerkzicht in Nuland, de Leeuwerik in Lithoijen, ’t Haasje in Geffen en de Wildse Hut in ’t Wild raden DJ Stan regelmatig aan als Allround-DJ voor klanten die op zoek zijn naar een geschikte DJ voor hun feest.